Fiindcă primăvara se apropie cu pași mici și siguri, ne stă gândul la vacanțe. Și nu oriunde, ci în locuri exotice, călduroase, cu mult soare, care să elimine tot frigul strâns pe perioada iernii. Prin urmare, pentru a-ți stârni pofta de călătorit, am întocmit un top al celor mai tentante destinații turistice de primăvară.

5. Acapulco, Mexic

O destinație turistică cu mult soare, plaje și culoare este Acapulco, Mexic. Acapulco oferă multe posibilități de petrecere a timpului liber printre care se numără sporturile pe plajă, parasaltingul, scufundările și plimbările de-a lungul plajelor fine. Există și locuri în care te vei distra pe cinste, în vile închiriate unde se organizează petreceri sau în numeroase cluburi. O vacanță în acest loc nu necesită cheltuieli foarte mare, întrucât prețurile pachetelor turistice au scăzut semnificativ, în urma acțiunilor violente a unor răufăcători. Acest lucru nu trebuie să te sperie însă, căci există multe zone sigure unde te poți bucura de vacanță din plin.

Acapulco, Mexic - O destinație turistică cu mult soare
Acapulco, Mexic – O destinație turistică cu mult soare

4. Nassau, Bahamas

Capitala Insulelor Bahamas, Nassau, este un loc mirific, plin de viață și cu peisaje spectaculoase. Vei găsi aici, multe stațiuni elegante cu o sumedenie de hoteluri rafinate, unde te poți caza la prețuri rezonabile. Un plus al hotelurilor sunt petrecerile organizate în incinta acestora, la care au acces doar cei cazați în acel loc. Cazinourile sunt un alt punct de atracție al locului, spre deliciul turiștilor veniți în Nassau în căutare norocului. Atenție însă la buzunare!

Nassau, Bahamas te va cuceri cu ape limpezi, plaje întinse și peisaje superbe
Nassau, Bahamas te va cuceri cu ape limpezi, plaje întinse și peisaje superbe

3. Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana din Republica Dominicană este o destinație turistică aleasă de mulți călători datorită faptului că nu este scumpă în raport cu cele oferite. Plajele sunt perfecte, apele limpezi, vremea prietenoasă, iar serviciile oferite sunt dintre cele mai bune. Aici, te vei bucura de soare și de distracție, la petrecerile de zi organizate pe plaje. Este o destinație de vacanță sigură, fără incidente notabile.

Plajă superbă cu nisip fin din Punta Cana, Republica Dominicană
Plajă superbă cu nisip fin din Punta Cana, Republica Dominicană

2. Insula South Padre, Texas

O vacanță pe Insula South Padre din Texas,  este un vis devenit realitate, deoarece aici vei găsi plaje întinse, mult soare, baruri și petreceri la prețuri foarte mici. Da, prețurile practicate pe insulă sunt mai mici decât toate prețurile practicate de toate celelalte plaje din Statele Unite ale Americii. Așadar, aici îți vei putea face toate poftele și te vei simți minunat în atmosfera relaxată ce domnește peste insulă. Atenție la toxiinfecții alimentare!

Pe Insula South Padre vei fi întâmpinat de o atmosferă relaxantă și colorată
Pe Insula South Padre vei fi întâmpinat de o atmosferă relaxantă și colorată

1. Panama City Beach, Florida

Pentru cei ce iubesc plajele, dar totuși nu se pot despărți de agitația orașului, Panama City este o destinație de vacanță perfectă. În plus, aici te vei bucura de mâncare și băutură la prețuri mult mai mici comparativ cu marile orașe. În Panama City poți practica o mulțime de activități pe plaje și în apă, poți organiza petreceri pe plajă sau poți descoperi magia orașului. Siguranța ta va fi supravegheată cu multă atenție de autoritățile locale.

Panama City - o destinație  turistică ce îmbină armonios urbanul cu plajele însorite
Panama City – o destinație turistică ce îmbină armonios urbanul cu plajele însorite

Așadar, fără a mai sta prea mult pe gânduri, alege-ți o destinație de vacanță pentru primăvara aceasta și fă tot ce trebuie pentru a face poze de album de acolo!