Fiindcă tot este vară, sezonul vacanțelor și a călătoriilor vă aduc în atenție o atracție turistică deosebită ce se află chiar pe teritoriul României. Dino Parc Râșnov te așteaptă în apropiere de Cetatea Râșnov cu peste 45 de exponate. Este cel mai mare parc din Sud – Estul Europei dedicat dinozaurilor și se vrea a fi o îmbinare a distrației cu educația.

Dino Parc – Pe urmele dinozaurilor

Situat in apropierea Cetății Râșnov din Brașov, la poalele muntelui, Dino Parc pune la dispoziția ta peste 1,4 hectare de teren dedicat aventurii. Atracția principală a parcului sunt cele 45 de exponate care redau în detaliu diferite specii de dinozauri, amplasați de jur împrejurul parcului.  Așa cum vei observa cu ochiul liber, dinozaurii sunt realizați dintr-un material asemănător fibrei de sticlă și sunt poziționați strategic, unii mai la vedere, iar alții ascunși în tufișuri pentru a spori curiozitatea trecătorilor.

Dinozauri la tot pasul în Dino Parc
Dinozauri la tot pasul în Dino Parc

La Dino Parc vei avea plăcuta surpriză să descoperi și alte lucruri interesante precum un vulcan artificial sau un traseu de tip ”aventura” printre copaci. Va fi o reală plăcere să pășești pe urmele dinozaurilor și să descoperi detalii ale vieții acestora. Pentru cei mici, va fi cea mai mare distracție a verii și vor pleca cu un bagaj de cunoștințe categoric îmbogățit. Nu ezita să îți duci piticii la Dino Parc căci te vor iubi și mai mult pentru această experiență!

Traseu de cățărat la Dino Parc
Traseu de cățărat la Dino Parc

Aventură și relaxare la Dino Parc

Pe lângă dinozaurii interesanți și traseul atractiv, la Dino Parc a fost construit și un mini – muzeu, localizat în clădirea principală. Nu ai cum să îl ratezi căci pe acolo se face accesul în parc. În muzeu vei avea ocazia să examinezi fragmente de schelet de dinozaur veritabil și să afli mai multe despre istoricul acestor creaturi. Alături de muzeu vei găsi și un magazin de unde poți achiziționa suveniruri pentru acasă.

Vulcanul artificial din parcul Dino
Vulcanul artificial din parcul Dino

Dacă alergatul după dinozauri și cățăratul prin copaci  v-au scurs de puteri și v-au crescut apetitul, puteți lua o mică pauză de respiro în restaurantul din interiorul parcului. Aici vei găsi mici gustări și răcoritoare care îți vor reda energia. Exact ce îți trebuie pentru o zi de aventură alături de piticii tăi!

Dinozaur ascuns în tufișuri
Dinozaur ascuns în tufișuri

Nu în ultimul rând, voi menționa faptul că la Dino Parc se organizează tot felul de activități de pictură, sculptură sau traforaj menite să îi îndeletnicească pe cei mici. De asemena Dino Parc susține educația non formală, de aceea toți vizitatorii pot participa la activitățile și evenimentele organizate în parc. Dino Parc este deschis zilnic între orele 9:30 – 19:30, prețul uni bilet este de 28 Ron pentru adulți și 22 Ron pentru copii, iar accesul este foarte facil.

Imagine de ansamblu asupra Dino Parc
Imagine de ansamblu asupra Dino Parc

Așadar, oferă-le prietenilor tăi una dintre cele mai tari aventuri la Dino Parc Râșnov – Brașov.