Fără îndoială Mexic este una dintre cele mai frumoase ţări din lume, asta pentru că aici se regăsesc oraşe de vis, dar şi staţiuni unde milioane de turişti din întreaga lume vin să-şi petreacă vacanţele. Los Cabos este o superbă staţiune situată în cel mai sudic punct al Peninsulei Baja California, fiind locul unde se întâlneşte deşertul cu marea, tabloul principal fiind conturat prin climat, geografie, completate perfect de multtudinea de activităţi pe care vizitatorii le pot desfăşura.

Resorturile de lux nu sunt o raritate în Los Cabos
Resorturile de lux nu sunt o raritate în Los Cabos / Foto: www.allinclusiveresorts.com

Los Cabos este locul unde Marea Cortes întâlneşte Pacificul, o imagine uimitoare şi o regiune unde turiştii se pot bucura de o mulţime de lucruri inedite. Los Cabos este o destinaţie de vacanţă ideală mai ales în timpul verii, dar şi primele luni de toamnă atunci când climatul şi temperaturile devin şi mai plăcute. O vacanţă în frumoasa staţiune poate fi destul de costisitoare, totul depinde de facilităţile de care vrei să ai parte. Există şi locuri de cazare mai ieftine, dar şi resorturi de lux care au un personal de excepţie pregătit să răspundă tutror nevoilor tale. Los Cabos este prin definiţie un loc relaxant, iar SPA-urile de lux şi saloanele de reîntinerire te vor face să uiţi complet de problemele cotidiene.

Arcul din Los Cabos, simbolul regiunii
Arcul din Los Cabos, simbolul regiunii / Foto: www.fondosdepantalla.biz

Los Cabos poate fi şi un loc plin de aventură şi adrenalină, totul depinde de alegerile tale. Turiştii adoră sporturile pe apă şi nu se dau în lături atunci când vine vorba de scuba diving, snorkeling sau plimbări cu caiacul în golfurile liniştite ale staţiunii. Los Cabos este locul perfect unde poţi admira balenele în toată splendoarea lor, acestea pot fi văzute în momentele liniştite, dimineaţa devreme sau la apusul soarelui.

Portul din Los Cabos
Portul din Los Cabos / Foto: visitloscabos.travel

Ziua nu se termină odată cu apusul soarelui, alte şi alte aventuri abia îşi fac debutul. Pentru a vedea cât mai mult din Los Cabos poţi opta pentru un tur complet cu ATV-ul, cu bicicleta sau chiar călare. Trebuie să vezi neaparat celebrul arc natural al staţiunii, simbolul său, cea mai fotografiată structură din Los Cabos.

Specii maritime pot fi observate cu uşurinţă în valurile înspumate
Specii maritime pot fi observate cu uşurinţă în valurile înspumate / Foto: www.honeymoon-tours.com

Los Cabos este şi un important port în regiune, zona nu este doar locul unde se odihnesc ambarcaţiuni luxoase din toată lumea. În port există o faleză perfectă pentru plimbările de seară, restaurante, terase şi cafenele cochete. Viaţa de noapte este foarte dezvoltată în Los Cabos, tinerii petrec până dimineaţa în zori, iar la răsăritul soarelui sunt deja pregătiţi să înceapă o nouă zi. Tot în apropierea portului există şi mici plaje izolate, care deşi nu au fost modernizate au un farmec aparte.

Plajele din regiune sunt amenajate după ultimele standarde
Plajele din regiune sunt amenajate după ultimele standarde / Foto: sparklingvoyages.com

Deci, Los Cabos este o destinaţie de vacanţă perfectă pentru toţi iubitorii de valuri, soare, fiind una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe Pământ.