Singita Boulders Lodge este fără îndoială unul dintre cele mai luxoase resorturi din Africa de Sud. Aici, într-un cadru natural sublim, vei trăi cele mai intense clipe, vei descoperi locuri unice,  bine ferite de poluare, animale exotice și peisaje care îți taie răsuflarea. Singita Boulders Lodge promite o experiență unică, de neuitat.

Singita Boulders Lodge – bogăție în inima Africii

Acest resort, Singita Boulders Lodge, este amplasat în mijlocul unei rezervații naturale private care se întinde pe o distanță de aproximativ 45.000 de acri de pământ din Africa de Sud. Fiind poziționat pe malul râului Limpopo, îți va oferi toate condițiile unui sejur relaxant, plin de aventură și experiențe care îți vor rămâne amintiri pe vecie.

Singita Boulders Lodge - pe malul râului Limpopo
Singita Boulders Lodge – pe malul râului Limpopo

De asemenea, așezarea resortului în inima Africii îți va oferi posibilitatea de a profita din plin de tot ceea ce te înconjoară. De aici vei putea pleca în numeroase expediții în locurile sălbatice din împrejurimi unde vei descoperi cum natura se dezlănțuie chiar sub ochii tăi. Mai adaug și faptul că din curtea Singita Boulders Lodge vei admira leoparzii și fauna Africii, bineînțeles de la o distanță care îți garantează confort și siguranță.

Singita Boulders Lodge – bogăție în inima Africii
Singita Boulders Lodge – bogăție în inima Africii

Dacă ești o persoană mai puțin aventurieră și îți dorești liniște și meditație, vei fi extrem de încântat de terasele resortului, de grădina acestuia sau de piscina atractivă unde te poți bucura de soarele african precum și de interioarele luxoase. Mai mult decât atât în camera ta vei avea la dispoziție propria piscină astfel încât să te poți relaxa și adulmeca priveliștea grandioasă la orice oră din zi și noapte. Să nu mai amintim de zona SPA care este absolut fabuloasă!

Interiorul luxos al resortului Singita Boulders Lodge
Interiorul luxos al resortului Singita Boulders Lodge

Singita Boulders Lodge – Mai aproape de natură

Pe lângă cele prezentate mai sus, voi mai adăuga faptul că acest comlex este alcătuit doar din 12 apartamente ceea ce îi conferă un aer intim și liniștit. Fiecare apartament este foarte spațios, are propria piscină, iar cireașa de pe tort ar fi pereții de sticlă ce permit o priveliște panoramică asupra naturii sălbatice. Fără îndoială poate fi clasat în topul celor mai frumoase destinații turistice.

Singita Boulders Lodge – Mai aproape de natură
Singita Boulders Lodge – Mai aproape de natură

În ceea ce privește mâncarea, fii sigur că vei degusta cele mai rafinate și inedite feluri de mâncare întrucât meniul restaurantului este bogat în preparate tradițional africane gătite de cei mai talentați chefi. Delicioasele vinuri locale vor completa cu succes cinele la Singita Boulders Lodge.

Vedere panoramică asupra împrejurimilor
Vedere panoramică asupra împrejurimilor

Revenind la activitățile pe care le poți desfășura în afara resortului, o vizită filantropică  în satul Justicia și interacțiunea cu lumea de aici nu i-ar displace nimănui. Un Safari cu ghid, organizat în cele mai mici detalii, o plimbare cu bicicleta, lecții de tras cu arcul, jocuri în celebra zonă Sabi Sand sau de ce nu o vizită la African Trading Center îți vor ocupa întregul sejur în cel mai plăcut și relaxant mod posibil.

Restaurantul resortului Singita Boulders Lodge
Restaurantul resortului Singita Boulders Lodge

Așadar, îndrăznește să pui pe lista ta „must see” și Singinta Boulders Lodge și visul tău poate deveni realitate într-o bună zi! Destinații la fel de atractive care te așteaptă sunt și Zanzibar, Goa, Cayo Largo, Mumbai sau Jamaica.