Cu toții visăm cu ochii deschiși atunci când vine vorba de a petrece concediul la malul oceanului în diverse destinații exotice, însă mulți dintre noi nu își pot permite acest lucru. Acum însă, visul tău este mai aproape de a deveni realitate întrucât am descoperit câteva destinații exotice accesibile pe care le poți vizita și tu în orice anotimp!

Ambergris Caye, Belize – O minunăție exotică

Ambergris Caye, este cea mai mare și mai  populară insulă din insulele Belize din Caraibe. Ambergris Caye este prima opțiune a celor care doresc să își petreacă concediul într-una dintre cele mai frumoase destinații exotice low –cost. Aici vei descoperi o bijuterie turistică ce îți va îmbogăți viața cu amintiri de neuitat! Nu vei uita prea curând de plajele sale fine, de imaginea oceanului limpede care se îmbină la orizont cu cerul fără nori, de mirosul fructelor proaspete și nu în ultimul rând de relaxarea dată de baldachinul așezat strategic la umbra palmierului.

Ambergris Caye, Belize – Una dintre cele mai frumoase destinații exotice low-cost
Ambergris Caye, Belize – Una dintre cele mai frumoase destinații exotice low-cost

Prețurile în Caraibe nu sunt ca în Mamaia noastră, însă nici nu vei cheltui o întreagă avere pe un sejur. Spre exeplu, un sejur în Ambergris Caye pote porni de la 600 Ron/noapte, asta dacă alegi să închiriezi o cameră în hotelurile si  vilele de 3 stele  de pe insulă. Atractiv, nu-i așa?

Resort amplasat la malul oceanului , Belize
Resort amplasat la malul oceanului , Belize

Key Largo, Florida – Insula paradisului

Una dintre cele mai apreciate destinații exotice, numită generic și insula paradisului este Key Largo din Florida. Key Largo este capitala mondială a scufundărilor. Aici vei găsi al doilea cel mai mare recif artificial din lume pe care îl poți explora în amănunt. Pe lângă faptul că este o minunăție de loc, oferă și locuri de cazare low – cost care arată extraordinar. Deși în ultima vremea, plajele din Florida au devenit o țintă exclusivistă, vei mai găsi și camere la prețuri accesibile. Spre exemplu,  Azul del Mar – unul dintre cele mai bine cotate resorturi pe site-urile de turism – îți poate asigura un sejur exotic la un preț de 480 Ron/ noapte.

Key Largo, Florida – Insula paradisului
Key Largo, Florida – Insula paradisului

Cabo Pulmo, Mexic – Una dintre cele mai autentice destinații exotice

Cabo Pulmo este destinația ideală atunci când vrei să descoperi cu adevărat ce înseamnă să trăiești în Mexic. Acest sat cu doar 100 de locuitori, situat departe de agitația stațiunilor extrem de comerciale, te va întâmpina cu cele mai pitorești peisaje mexicane. Cabo Pulmo este, de asemenea cea mai potrivită destinație exotică  pentru un sejur romantic, unde poți savura un cocktail delicios pe o plajă liniștită în compania persoanei iubite și a oceanului. În Cabo Pulmo vei găsi și cazări low – cost, precum camerele amenajate în stil rustic din El Canto de Cabo Pulmo. Aici prețurile unei vile cu 4 dormitoare  și 2 băi pornesc de la 64 dolari/ noapte și ajung până la 150 dolari/noapte.

Mexic - Una dintre cele mai autentice destinații exotice
Mexic – Una dintre cele mai autentice destinații exotice

Puerto Rico – O destinație exotică ”must see”

Puerto Rico sau Porto Rico este o destinație ofertantă în primul rând prin așezarea sa la Nord-Est de Marea Caraibilor și la Est de Republica Dominicană. Accesul către destinațiile vecine este facil, motiv pentru care vacanța ta va fi cu mult mai incitantă și deosebită. În hotelurile low- cost amplasate pe plajă, vei găsi camere între 137 dolari/noapte și 550 dolari/noapte, depinde doar de tine cât dorești să investești în capitolul cazare. Vederea spre ocean merită însă toți banii!

Puerto Rico – O destinație exotică ”must see”
Puerto Rico – O destinație exotică ”must see”