Luna de miere este prilejul pentru ca tu și jumătatea să petreceți momente de neuitat într-o destinație deosebită, de care să vă amintiți cu drag tot restul vieții. Pentru a vă veni în ajutor am întocmit o listă  cu cele mai luxoase destinații pentru luna de miere.

Plaja Sugar, Insula Sfânta Lucia – Cea mai bună destinație pentru peisajul pitoresc

Pe Insula Sfânta Lucia din Caraibe, situată între Martinica și Barbados, veți găsi un loc rupt din povești, Resortul Viceroy. Aici veți fi cazați într-una din cele 59 de vile ale Resortului așezate pe dealurile munților Pitons. Munții Pitons, care se află în patrimoniul mondial UNESCO, arată de parcă ar fi niște santinele ce veghează asupra plajei aurii în formă de semilună.

Resortul Viceroy, situat pe Insula Sfânta Lucia din Caraibe
Resortul Viceroy, situat pe Insula Sfânta Lucia din Caraibe

Veți putea petrece clipe de neiutat pe terasa vilei, bucurându-vă de piscină, de plajă, de o baie în mare sau de o cină romantică servită aproape de malul mării. De asemenea pe insulă, veți găsi SPA-ul Rainforest cu renumitele sale camere de lemn și salonul de noapte al stațiunii, unde puteți petrece până în zori.

Una din renumitele camere de lemn a SPA-ului Rainforest
Una din renumitele camere de lemn a SPA-ului Rainforest

Hotelul Niyama din Insulele Maldive – Cea mai bună destinație pentru distracție 24 din 24

Resortul Niymana din Insulele Maldive se numără printre cele mai luxoase destinații și îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru o lună de miere reușită, începând cu servicii excelente, plaje cu nisip fin și alb, lagune albastre până la cluburi, cinema, restaurante și SPA.

Resortul Niymana din Insulele Maldive - una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță
Resortul Niymana din Insulele Maldive – una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță

Aici veți găsi primul club de noapte subacvatic – Subix unde veți putea dansa la șase metri sub apă. Pereții clubului sunt în întregime din sticlă ceea ce vă permite să admirați rechinii și alte creaturi marine în timp ce savurați un cocktail delicios.

Subix - primul club de noapte subacvatic
Subix – primul club de noapte subacvatic

Mai mult decât atât, veți putea beneficia de serviciile oferite la centrul de SPA deschis 24 din 24 ore, veți putea urmări un film în aer liber, veți putea servi masa la restaurantul din largul mării sau puteți urmări apusuri romantice la barul Faherenheilt situtat pe acoperișul resortului. Ai toate ingredientele necesare unei vacanțe inspirate!

Seri romantice în cadrul Resortului Niymana din maldive
Seri romantice în cadrul Resortului Niymana din maldive

Loisaba, Kenya – Cea mai bună destinație pentru frumusețea sălbatică

Veți avea parte de experiențe unice în cea mai inedită destinație de vacanță, dacă veți alege să mergeți în stațiunea Loisaba din Kenya. Situată într-o rezervație privată de 242.000 de metru pătrați, stațiunea Loisaba face parte dintre cele mai sălbatice destinații ale lumii și totodată este una dintre cele mai luxoase destinații.

Pat cu baldachin în stațiunea Loisaba din Kenyav
Pat cu baldachin în stațiunea Loisaba din Kenyav

Aici veți găsi paturi cu baldachin și punți din lemn care vă vor oferi una dintre cele mai autentici priveliști asupra Muntelui Kenya, al doilea cel mai înalt munte din Africa, după Kilimanjaro.

De pe paturile Kojia lucrate manual, așezate pe o platformă în aer liber, veți fi uluiți de mirajul Căii Lactee care va fi mai aproape de voi ca niciunde în altă parte. De asemenea puteți să plecați alături de un ghid, într-un safari, fie cu autoturismul, fie pe jos. Cu siguranță veți avea numai amintiri frumoase din luna de miere petrecută în Loisaba, Kenya.

Safari în Loisaba, Kenya
Safari în Loisaba, Kenya

Taj Lake Palace, India – Cea mai bună destinație pentru cultura mistică

Hotelul Taj Lake Palace, este considerat unul dintre cele mai romantice hoteluri din India. Este vechi de peste 250 de ani, iar marmura albă din care este construit îl face să pară că plutește de luciul apei lacului Pichola.

Hotelul Taj Lake Palace - unul dintre cele mai romantice hoteluri din India
Hotelul Taj Lake Palace – unul dintre cele mai romantice hoteluri din India

Veți putea ajunge la hotel numai cu barca, o ocazie excelentă să vă declarați iubirea într-un decor inedit și să admirați palatul din depărtare. Veți fi atrași de turnurile palatului, de cupole, de ferestrele sofisticat ornate sau de camerele stridente decorate cu mobilier de epocă și picturi murale.

Cameră din Hotelul Taj Lake Palace
Cameră din Hotelul Taj Lake Palace

Veți avea parte de tot felul de delicatese tradiționale, toate servite în aer liber sau pe ponton la lumina lumânărilor. Romantismul și luxul sunt la ele acasă!

Ponta dos Ganchos, Brazilia – Cea mai bună destinație pentru relaxare totală

În acest loc din Brazilia, veți avea libertatea să faceți totul după bunul vostru plac, indiferent de ceea ce vă trece prin cap, totul este posibil. Spre exemplu, dacă doriți să luați micul dejun la ora 15:00 nu este absolut nicio problemă, personalul va fi foarte dispus să vă facă pe plac.

Ponta dos Ganchos, Brazilia - Cea mai bună destinație pentru relaxare totală
Ponta dos Ganchos, Brazilia – Cea mai bună destinație pentru relaxare totală

Pentru a vă relaxa și a vă destinde total, SPA-ul Christian Dior va fi la dispoziția voastră. Cele trei corturi albe în care se află SPA-ul sunt poziționate cu vedere spre ocean,  special pentru a întregi atmosfera liniștitoare după care tânjești atât de mult.

Cort cu vedere la ocaen al SPA-ului Christian Dior
Cort cu vedere la ocaen al SPA-ului Christian Dior

Veți putea degusta specialități culinare locale cum ar fi caracatiță cu orez și busuioc și veți fi tratați cu o atenție deosebită din prima zi până în ultima. Personalul va avea grijă să aveți mereu băuturile preferate, să aprindă lumânările la lăsarea serii sau să vă scrie inițialele în cafeneaua de la micul-dejun. În Ponta dos Ganchos veți avea o lună de miere regală!

Vei fi răsfățat cu astfel de delicatese culinare locale
Vei fi răsfățat cu astfel de delicatese culinare locale

Hotelul Sangri-la din Paris – Cea mai bună destinație pentru splendoarea orașului

Hotelul Sangri-la abundă în lux, eleganță și rafinament. Veți observa asta imediat ce veți fi cazați într-una din camerele cu mobilier auriu și crem cu podele de lemn și băi de marmură. Hotelul beneficiază și de un superb duplex cu terasă.

Hotelul Sangri-la abundă în lux, eleganță și rafinament
Hotelul Sangri-la abundă în lux, eleganță și rafinament

Amplasarea hotelului este foarte bine gândită, astfel că vei putea ciocni o cupă de șampanie cu jumătatea ta admirând priveliștea seducătoare asupra Parisului și a Turnului Eiffel. În imediata apropiere vei putea lua masa la Shang Palace, primul restaurant din Europa care a primit o stea Michelin pentru calitate.

Panorama deosebită oferită de Hotelul Sangri-la din Paris
Panorama deosebită oferită de Hotelul Sangri-la din Paris

Four Season, Bora Bora – Cea mai bună destinație pentru farmecul malului mării

O altă destinație luxoasă pentru luna de miere este Polineza Franceză, cu precădere Resortul  Four Season din Bora Bora. Aici vi se va părea că timpul zboară, întrucât veți fi prinși în mirajul plimbărilor pe terasele de deasupra apei, a lecțiilor de surf, a cinelor romantice sau a vizitelor la SPA –ul resortului.

Resortul  Four Season din Bora Bora - o destinație luxoasă pentru luna de miere
Resortul Four Season din Bora Bora – o destinație luxoasă pentru luna de miere

SPA-ul este extrem de interesant datorită intrarii sale ce seamănă cu cea a unei catedrale dar și datorită podele din sticlă ce îți permite să privești lumea acvatică în timp ce beneficiezi de un masaj cu pietre calde. Totul este atât de frumos și de relaxant, încât vei crede că ai adormit și ai ajuns în paradis, însă realitatea e că te afli într-una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță!

SPA-ul cu podele din sticlă  îți permite să privești lumea acvatică
SPA-ul cu podele din sticlă îți permite să privești lumea acvatică

Hotelul Cipriani, Veneția – Cea mai bună destinație pentru eleganță

Hotelul Cipriani din Veneția este renumit în rândul celebrităților – care deseori îi calcă pragul –  și este un guru al serviciilor hoteliere. Aici veți găsi o atmosferă relaxantă și intimă care vă va permite să vă bucurați pe deplin de luna de miere.

Hotelul Cipriani din Veneția vă oferă o atmosferă relaxantă și intimă
Hotelul Cipriani din Veneția vă oferă o atmosferă relaxantă și intimă

Dacă vă rezervați o cameră în acest grandios hotel, veți fi întâmpinați la aeroport cu o barcă privată, personalizată care vă va conduce către destinație. Odată cazați veți remarca elegața și stilul rafinat pretutindeni: candelabre de Murano, podele de lemn perfect lustruite și draperii de mătase.

Luxul, eleganța și rafinamentul sunt pretutindeni ăn Hotelul Cipriani din Veneția
Luxul, eleganța și rafinamentul sunt pretutindeni ăn Hotelul Cipriani din Veneția

Din terasa camerei veți avea o priveliște superbă asupra orașului sau asupra bazinului olimpic al hotelului, iar pe terasa pitorească a restaurantului Cip’s Club veți savura un mic dejun delicios într-un cadru feeric: laguna și orașul.

Terasa pitorească a restaurantului Cip's Club
Terasa pitorească a restaurantului Cip’s Club

Elephant Hills Rainforest Camp, Thailanda – Cea mai bună destinație pentru aventură în ader liber

Am ajuns și la spuma celor mai luxoase destinații. Parcul National Khao Sok (o pădure tropicală care trăiește de peste 160 milioane de ani), găzduiește numeroase specii de viețuitoare dintre care numim elefanți, rinoceri, Rafflesia (flori foarte rare), cea mai mare floare din lume dar și primul hotel plutitor din Thailanda.

Elephant Hills Rainforest Camp, Thailanda
Elephant Hills Rainforest Camp, Thailanda

Veți trăi o experiență cu adevărat unică și inedită cazându-vă într-unul din cele 10 corturi de lux de pe lacul Cheow Larn. Din aceste corturi te poți răstogoli direct în apă. Tot complexul este foarte natural și Eco, se folosește energie solară, iar mobilierul este construit de meșteri locali.

Cele 10 corturi de lux de pe lacul Cheow Larn
Cele 10 corturi de lux de pe lacul Cheow Larn

Cu siguranță nu veți uita prea ușor această vacanță, dacă veți participa la cursele de caiac de la marginea pădurii, veți urmări giboni, veți pleca în drumeții prin pădurea tropicală sau veți înota în lac!

Vei putea mângâia elefanți și alte animale ce trăiesc în Parcul National Khao
Vei putea mângâia elefanți și alte animale ce trăiesc în Parcul National Khao

Saint Anne Resort, Insulele Seychelles – Cea mai bună destinație pentru soare

Saint Anne Resort din Insulele Seychelles este destinația perfectă pentru a petrece o lună de miere la cel mai înalt nivel și una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță. Încep prin a spune că acest resort se află pe o insulă privată, aflată la 10 minute de mers cu barca sau elicopterul de cea mai mare insula a arhipelagului Mahe.

Hotel din Resortul Saint Anne, Insulele Seychelles
Hotel din Resortul Saint Anne, Insulele Seychelles

Saint Anne Resort oferă tot ce și-ar putea dori un cuplu. Visați la o relaxare completă? SPA-ul Clarins vă va răsfăța din cap până în picioare, vă doriți scufundări? sunteți înconjurați de cele mai mari parcuri marine ale Oceanului Indian, râvniți la o cină pe plajă? 4 restaurante excelente vă stau la dispoziție.

Cină romantică pe plajă
Cină romantică pe plajă