Cele mai deosebite hoteluri subacvatice din lume

Cele mai deosebite hoteluri subacvatice din lume

Petrece-ți concediul într-unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume - Water Discus, Dubai

Dacă ți-ai propus ca în concediul de anul acesta să încerci ceva nou, un sejur petrecut sub este alegerea perfectă. Vei avea parte de senzații unice și te vei întoarce complet relaxat. Iată care sunt cele mai deosebite hoteluri subacvatice:

Water Discus, Dubai

Acesta este un resort de lux din Dubai ce măsoară 1000 metri pătrați, iar după ce va fi finalizat, își va putea găzdui oaspeții în apartamente subacvatie ultra-moderne. În plus, resortul va dispune de un restaurant, un bar și servicii de SPA. De asemenea, vei putea practica sporturi acvatice după bunul plac pe toată durata șederii tale aici.

Water Discus, Dubai - Unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume
Water Discus, Dubai – Unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume

Jules’ Undersea Lodge, Florida

Unul dintre ccele mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume este Jules’ Undersea Lodge, singurul hotel subacvatic din SUA. Acesta se află la 9 metri sub ocean în Florida’s Key Largo. Accesul în hotel este foarte atipică, întrucât trebuie să te scufunzi în apă pentru a ajunge în cameră, însă fii sigur că beneficiile sunt peste măsura micului sacrificiu. Pe lângă toate serviciile oferite, Jules’ Undersea Lodge pregătește pachete speciale ce includ muzică și flori pentru îndrăgostiți sau cei veniți în luna de miere.

Jules’ Undersea Lodge, Florida - singurul hotel subacvatic din SUA
Jules’ Undersea Lodge, Florida – singurul hotel subacvatic din SUA

Hilton’s Conrad Maldives Rangali Island Resort, Maldive

Cu o denumire atât de alambicată și o destinație pe măsură, nu poate fi decât un loc magnific, care îți va asigura un concediu de neuitat. Ithaa Undersea Restaurant din cadrul resortului este primul restaurant subacvatic din lume. Aici vei putea savura delicii culinare bazate pe fructe de mare, admirând în același timp mediul lor de proveniență. Cu siguranță vor fi cele mai fresh preparate gustate vreodată!

Ithaa Undersea Restaurant din Maldive este primul restaurant subacvatic din lume
Ithaa Undersea Restaurant din Maldive este primul restaurant subacvatic din lume

Hydropolis Underwater Resort Hotel, Dubai

Așa cum ne-am obișnuit, când vorbim de o destinație ca Dubai, vorbim de lux, extravaganță și hoteluri cu multe stele. Hydropolis Underwater Resort Hotel se vrea a fi unul dintre cele mai luxoase hoteluri subacvatice din lume, un hotel subacvatic de 10 stele, cu o construcție de lux, amplasată în Golful Pesric la 20 de metri sub apă. Cu adevărat spectaculos!

Hydropolis Underwater Resort Hotel, Dubai - Așa va arăta hotelul subacvatic de 10 stele
Hydropolis Underwater Resort Hotel, Dubai – Așa va arăta hotelul subacvatic de 10 stele

ReefWorld, Australia

Localizat lângă Marea Barieră de Corali, hotelul subacvatic Reefworld este unicat, iar destinația nu are grad de comparație. Cu 8 apartamente amplasate sub apă și băi cu pereți de sticlă, hotelul îți dă șansa să experimentezi cel mai inedit loc în care să îți petreci noaptea. Te vei bucura și de serviciile SPA-ului subacvatic, de scufundări și chiar de un tur cu elicopterul pentru a admira panorama în toată splendoarea sa. Este destinația ideală pentru un concediu de vis!

Hotelul subacvatic Reefworld situat exact lângă Marea Barieră de Corali
Hotelul subacvatic Reefworld situat exact lângă Marea Barieră de Corali

Poseidon Undersea Resorts, Fiji

Deși se află încă în construcții, proiectul Poseidon Undersea Resorts este pe lista celor mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume. În schimbul confortului de 5 stele, vei plăti nu mai puțin de 15.000 de dolari de persoană pentru un sejur de o săptămână. Vei beneficia în schimbul acestei sume de un loc de cazare inedit, de intrarea liberă la bar, la sala de fitness, la restaurant și la capelă. Merită toți banii!

Proiectul Poseidon Undersea Resorts este pe lista celor mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume
Proiectul Poseidon Undersea Resorts este pe lista celor mai spectaculoase hoteluri subacvatice din lume

Utter Inn, Suedia

Când te gândești la Suedia, nu te gândești că este o destinație care deține hoteluri subacvatice și cu toate acestea o face. Pe unul din lacurile sale, veghează mândru Utter Inn un hotel subacvatic care seamănă extraordinar de mult cu o casă tradițional suedeză de culoare roșie ce plutește pe lac. Odată ce cobori scările însă, ajungi în camera ta subacvatică unde poți petrece clipe de neuitat!

Utter Inn - un mic hotel subacvatic din Suedia
Utter Inn – un mic hotel subacvatic din Suedia