Top 5 cele mai scumpe hoteluri din lume

Top 5 cele mai scumpe hoteluri din lume

Hotel Martinez, Cannes - unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume
Hotel Martinez, Cannes - unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume

Nu de puține ori visezi la o vacanță relaxantă, în care să te bucuri de cele mai bune servicii, de camere imense cu piscine și cascade  interioare, panorame de 360 de grade, valet sau bucătar personal, SPA și lista dorințelor continuă. Ei bine, se poate! Pentru aceasta trebuie să alegi unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, hoteluri de șapte stele care te vor introduce într-o altă lume.

Hotel President Wilson, Geneva – 65.000 dolari/noapte

În schimbul frumoasei sume de 65.000 dolari pe noapte, vei beneficia de un apartament cu 12 camere, dotate cu lift propriu și o terasă imensă de 2.000 metri pătrați. În cadrul apartamentului din Hotel President Wilson din Geneva, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, se mai află și o librărie, o sală de biliard sau un centru fitness.

Terasa de 2.000 metri pătrați a Hotelului President Wilson, Geneva
Terasa de 2.000 metri pătrați a Hotelului President Wilson, Geneva

Hotel Raj Palace, Jaipur – 45.000 dolari/noapte

Cu un tarif de 45.000 dolari pe noapte, Hotelul Raj Palace din Jaipur, intră în topul celor mai scumpe hoteluri din lume. În schimbul sumei solicitate, hotelul pune la dispoziție unul dintre cele mai mari apartamente din Asia care are o suprafață de nu mai puțin de 1.500 metri pătrați, dispus pe 4 etaje. În plus te vei bucura de piscină și terasă privată ce îți vor oferi cele mai minunate priveliști asupra orașului Jaipur din India. Vei avea ce admira, întrucât orașul e recunoscut ca fiind unul dintre cele mai colorate orașe din lume.

Apartament și fațada Hotelului Raj Palace, Jaipur
Apartament și fațada Hotelului Raj Palace, Jaipur

Hotel Four Seasons, New York – 41.800 dolari/noapte

New York-ul vine cu o locație fermecăroare, un apartament de nouă camere aflat la ultimul etaj al hotelulul ultra – luxos Four Seasons. Panorama completă, de 360 de grade asupra Manhattan-ului, covoarele cusute cu fir de platină și aur, mirobolandele grădinile interioare și exterioare, precum și serviciile 24 din 24 ale bucătarului personal, ale trainer-ului sau ale șoferului justifică suma exorbitantă cheltuită. Fără dar sau poate, hotelul Four Season se regăsește în top 5 al celor mai scumpe hoteluri din lume în care ai fi încântat să petreci măcar o noapte.

Hotel Four Seasons, New York  - unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume
Hotel Four Seasons, New York – unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume

Hotel Martinez, Cannes – 37.500 dolari/noapte

Așa loc, așa hotel! Luxul și eleganța Cannes-ului nu putea oferi altceva decât un minunat hotel, Hotel Martinez, cu un design deosebit, amplasat într-o zonă splendidă și cu panorame de vis. Aici vei avea parte de un apartament aflat al ultimul etaj, extrem de luxos compus din două dormitoare spațioase, o sufragerie decorată în stil deco precum și de un dressing room și două băi turcești. Pentru a te cuceri întru totul, apartamentul dispune și de o terasă orientată spre Golful Cannes, unde vei putea admira cele mai romantice și relaxante priveliști. Merită fiecare bănuț!

Hotel Martinez, Cannes - un exemplu suprem al luxului și eleganței
Hotel Martinez, Cannes – un exemplu suprem al luxului și eleganței

Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas – 35.500 dolari/noapte

Las Vegas-ul nu se dezice de la stilul vulgar și opulent și îți oferă una dintre cele mai interesante și inedite experiențe turistice într-unul din cele mai scumpe hoteluri din lume. Este vorba despre Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, un loc care satisface imaginația oricui. Imensul apartament de 826 metri pătrați care îți va fi pus la dispoziție are două dormitoare, un minunat bar, masă de poker precum și o cascadă interioară. Nu ar fi rău să stai întins pe uriașul pat ce se rotește pentru a admira operele de artă erotice alese de Hef însuși, asta după ce ai făcut o baie relaxantă în piscina interioară din apartament.

Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, din Las Vegas, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume
Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, din Las Vegas, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume

Întrucât tarifele sunt usturătoare pentru mulți dintre noi, până vom vedea toate acestea cu proprii ochi, nu ne rămâne decât să visăm la o noapte petrecută într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume.